A&K, expert in overspanningsbeveiliging

Een blikseminslag gaat gepaard met een enorme hoeveelheid stroom, wat hoge spanningsverschillen in een installatie of gebouw kan veroorzaken. Een overspanningsbeveiliging beschermt het object tegen deze spanningsverschillen bij zowel een directe als een indirecte blikseminslag.

Uw object optimaal beveiligen tegen overspanning? De experts van A&K staan voor u klaar met advies. We realiseren overspanningsbeveiligingsinstallaties op maat, iedere installatie is immers uniek. Natuurlijk dragen we desgewenst ook zorg voor inspectie en reparatie.

Werking overspanningsbeveiliginginstallatie

Overspanningbeveiligingscomponenten zijn in feite niets anders dan het potentiaalvereffenen van de actieve delen van de elektrische installatie. D oor het toepassen van de juiste beveiligingscomponenten voorkomt men schade aan de achterliggende apparatuur.

Nederland telt jaarlijks meer dan honderdduizend blikseminslagen. Zo’n blikseminslag kan ook in de omgeving schade veroorzaken

Continuïteit en veiligheid gewaarborgd

A&K is specialist in het aanleggen van overspanningsbeveiligingsinstallaties. We verzorgen overspanningsbeveiligsinstallatie volgens het bestek, maar zijn ook de aangewezen partij wanneer er berekeningen gedaan moeten worden. Vanzelfsprekend werken we nauw samen met de verantwoordelijke opdrachtgever.

Het werkgebied van A&K beslaat heel Nederland. De flexibele instelling van ons team zorgt ervoor dat we doorgaans binnen een werkdag voor onze klanten aan de slag gaan. We werken voor grote en kleine opdrachtgevers in de industrie, utiliteit en zijn ook de aangewezen partij in woningbouw. Onze overspanningsbeveiligingsinstallaties zorgen voor de continuïteit en veiligheid van uw woon- en werkomgeving.

Op zoek naar de expert in overspanningsbeveiligingsinstallatie? Bel A&K.

Neem vrijblijvend contact met ons op